HandBook

Egyedivé szeretnéd varázsolni az otthonod, az irodád, a mindennapjaid? Különleges ajándékokat keresel? Tárgyak, ötletek, inspiráció.

Linkblog

Az év színe * lonc

2011.01.22. 21:17 trinket

 

 

Mint minden év végén, a Pantone most is közzétette a következő esztendő színét: szerintük magabiztosság és merészség lesz jellemző 2011-re, melyet a színek közül leginkább a loncvirág tónus ad vissza. A Pantone vezérigazgatója szerint igazán felpezsdítő színről van szó, melynek adrenalinszint-növelő hatása is van.
 
2010 színe a nyugodtságot és kiegyensúlyozottságot sugalló türkiz volt, 2011 színe viszont teljesen szembehelyezkedik ezzel. A Pantone szakértői szerint a honeysuckle tökéletesen mutat női kiegészítőkön, de azért nyerhetett, mert állítólag férfi nyakkendőkön és ingeken is jól mutat.
 
Merítsünk ihletet!
 
 
1. Esernyő l $68 l The Dessy Group
2. Deréon cipő l $59,99 l heels.com
3. LA Made selyemruha l $47,99 l Piperlime
4. Rizslámpa l $10,95 l Ooga Lights
5. Kulcstartó l $35 l The Dessy Group
6. Mandzsetta l $55 l The Dessy Group
7. Nyakkendő l $14 l The Dessy Group
 
Grátisz háttérkép: Sara Franklin Design
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://handbook.blog.hu/api/trackback/id/tr342605763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása