HandBook

Egyedivé szeretnéd varázsolni az otthonod, az irodád, a mindennapjaid? Különleges ajándékokat keresel? Tárgyak, ötletek, inspiráció.

Linkblog

chocoMe - Tervezz saját csokoládét!

2011.02.06. 00:23 trinket

Nagyszerű ajándékok lehetnek ezek a kézzel készült csokoládék: teljesen testreszabhatóak, 70 különböző feltét variálható, de az is igaz, hogy egy csokoládéra csak maximum 5 féle kerülhet. Miután az interneten leadtuk a rendelést, elkészítésük körülbelül 5-7 napot vesz igénybe, forró nyári napokon a kiszállítás során speciális termo csomagolásban óvják a csokit a melegtől. A kedvenc kreációk között olyanok szerepelnek, mint a banános-fahéjas tejcsoki, almás-kim-chi paprikás étcsoki és epres-rózsaborsos fehércsoki. Valentin nap alkalmából limitált kiadású különlegességekkel is készültek rózsaszirmokkal és arany dekorgömbökkel:

740-1900 Ft l chocoMe

A bejegyzés trackback címe:

https://handbook.blog.hu/api/trackback/id/tr972641307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása