HandBook

Egyedivé szeretnéd varázsolni az otthonod, az irodád, a mindennapjaid? Különleges ajándékokat keresel? Tárgyak, ötletek, inspiráció.

Linkblog

4 Világhírű Fénykép

2011.04.25. 23:22 trinket

 1. New York-i építőmunkások ebédelnek egy keresztgerendán

A képet Charles C. Ebbets fényképész készítette 1932 szeptember 29-én, a GE épület építkezése közben, a Rockefeller Centrerben. Nem elhanyagolható tény, hogy a munkások a 69-ik emeleten üldögélnek. <--more--!>

2. Ismeretlen menekült

Steve McCurry fényképezte le ezt a menekült lányt a háború sújtotta Afganisztánban 1983-ban. Először a National Geographic újságban jelent meg 1985-ben. A lány neve ismeretlen.

3. Einstein

A híres tudós Albert Einstein kinyújtott nyelve is bejárta már a világot. A képet Arthur Sasse készítette róla 1951 március 14-én.

4. New York, 1945

Ez a második világháború talán leghíresebb képe: a katona és a nővér ismeretlenek ugyan, de az évek során már rengetegen álltak elő, hogy a hírnév középpontjába kerüljenek. Úgy tűnik a nővér rögtön az eset után felpofozta a katonát. A képet Alfren Eisenstaedt készítette a Times Square-en, miután bejelentették a háború végét.

A bejegyzés trackback címe:

https://handbook.blog.hu/api/trackback/id/tr942855251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása